Analiză

Tranzacţiile cu acţiunile SIF Transilvania au explodat. Cele două tabere de acţionari acumulează voturi pentru a câştiga războiul la AGA

11 mar 2016 Autor: Roxana Pricop

 
Investitorii au tranzacţionat un volum record de acţiuni SIF Transil­vania (SIF3) în ultima lună, repre­zentând 4% din capitalul societăţii, în condiţiile în care rulajele celorlalte patru SIF-uri au fost şi de opt ori mai mici.
 
Brokerii spun că cel mai probabil în spatele creşterii rulajelor sunt tran­zacţiile derulate de cele două grupuri de acţionari SIF3 aflate în conflict deschis. Mai exact, Mihai Fercală, preşedintele directoratului SIF3, se află în conflict cu Constantin Frăţilă, printre cei mai influenţi acţionari persoane fizice ale societăţii, care a încercat, fără succes până în prezent, să schimbe conducerea SIF3 acuzând-o de management defectuos.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.03.2016

 

Cuvinte cheie:
SIF Transilvania
, actiuni
, tranzactii
, explozie
, actionari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide