Burse - Fonduri mutuale

Trei directori ai Teraplast îşi consolidează poziţiile înainte de rezultate

Trei directori ai Teraplast îşi consolidează...

Autor: Radu Bostan

24.07.2015, 00:00 1358

Trei membri ai managementului Teraplast (simbol bursier TRP) au cumpărat în şedinţa din 22 iulie un pachet cumulat de 135.000 de acţiuni la compania pe care o conduc, pentru care au plătit în total aproape 50.000 de lei. Alexandru Stânean, directorul general interimar, Edit Orban, directorul financiar, şi Mirela Pop, managerul de vânzări al diviziei de instalaţii şi amenajări, au achiziţionat separat echivalentul a 0,05% din acţiunile companiei.

Tranzacţiile s-au derulat prin brokerul IFB Finwest Arad şi au avut loc în ultima zi în care membrii conducerii mai puteau cumpăra titluri emise de Teraplast. Codul de guvernanţă al companiei le interzice persoanelor iniţiate să se implice în tranzacţii cu acţiuni TRP în cele 20 de zile anterioare publicării rapoartelor trimestriale.

Teraplast îşi va anunţa pe 13 august 2015 rezultatele financiare pe primul semestru. În primele trei luni, producătorul de profiluri a realizat afaceri de 46 milioane de lei, în creştere cu 12%, şi un profit de 4,7 milioane de lei. Acţiunile TRP au crescut de la începutul anului cu 62%, iar compania are astăzi o capitalizare de 106 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO