Burse - Fonduri mutuale

Turbomecanica are un profit net de 6,8 mil. lei în primul semestru şi afaceri de 41 mil. lei

Turbomecanica este deţinută în proporţie de 25,9% de omul de afaceri Radu Viehman, preşedinte executiv, iar Dana Maria Ciorapciu are 15,15%.

Turbomecanica este deţinută în proporţie de 25,9% de omul de afaceri Radu Viehman, preşedinte executiv, iar Dana Maria Ciorapciu are 15,15%.

Autor: Liviu Popescu

26.07.2017, 00:05 491

♦ Investitorii au fost mulţumiţi de rezultate, astfel că preţul acţiunii a urcat ieri la aproape 0,2 lei, maximul din septembrie 2008 încoace.

Turbomecanica (TBM), unic producător de motoare cu turbină de gaze şi ansamble mecanice pentru aeronave, a raportat pentru primul semestru un profit net de 6,8 mil. lei, plus 65% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, cu afaceri de 41 mil. lei, plus 26 mil. lei.

Turbomecanica dă astfel startul raportărilor la bursă ale rezultatelor financiare pe primul semestru.

„Nu au fost tendinţe, elemente, evenimente sau factori semnificativi de incertitudine care să afecteze lichiditatea. Factorul semnificativ de incertitudine de natură să poată afecta lichiditatea este constituit de faptul că piaţa producţiei aeronautice este în continuă recesiune”, explică com­pania cu 70 mil. lei capitalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO