Burse - Fonduri mutuale

Un administrator CNU şi Nuclearelectrica, numit provizoriu în CA-ul Electrica

Un administrator CNU şi Nuclearelectrica, numit...

Autor: Radu Bostan

20.11.2015, 00:00 346

Consiliul de administraţie al Electrica (EL) a cooptat-o pe Ioana Alina Drăgan, director în Ministerul Energiei, ca membru provizoriu până la următoarele alegeri, programate pentru 14 decembrie 2015. 

Ioana Drăgan, de profesie finanţist, a început să lucreze în cadrul ministerului în martie 2014, după preluarea mandatului de ministru delegat de către Răzvan Nicolescu. Ea conduce acum departamentul administrativ din Direcţia de Privatizări şi Administrare a Participaţiilor Statului a ministerului.

În paralel, Drăgan este şi membru în consiliul de administraţie al Companiei Naţionale a Uraniului (CNU) şi a făcut parte pentru o scurtă vreme din boardul Nuclearelectrica (SNN). Anterior, Drăgan a fost country financial specialist la Siemens şi relationship manager la BRD-Groupe Société Générale.

Ea îl va înlocui în boardul Electrica pe Victor Grigorescu, numit săptămâna aceasta în funcţia de ministru al energiei. Acţiunile Electrica au crescut ieri pe bursă cu 2,2%. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO