Un broker pe săptămână. Ca să tranzacţionez prin Raiffeisen trebuie să ai 5.000 de euro minim şi să fii client al băncii

11 oct 2017 Autor: Liviu Popescu

Un investitor care intenţionează să tranzacţioneze prin divizia de brokeraj a Raiffeisen, care se află în top trei intermediari de pe piaţa de capital din România, are nevoie de o sumă minimă de 5.000 de euro la care se aplică un comision de 0,5%.

Comisionul scade ulterior pe măsură ce sumele de tranzacţionare se majorează. „Ca să începeţi tranzacţionarea prin divizia de brokeraj a Raiffeisen trebuie să fiţi clienţi ai băncii, iar dacă nu sunteţi trebuie să deveniţi unul“, au transmis reprezentanţii Raiffeisen către ZF. Divizia de brokeraj a uneia dintre cele mai mari bănci din România nu practică tranzacţionare asistată, ci doar online, iar dacă investitorul întâmpină probleme, poate suna brokerul. Ulterior brokerul îndrumă investitorul pentru tranzacţionare, susţine Raiffeisen.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.10.2017

 

Cuvinte cheie:
Un broker pe saptamană
, brokeraj
, tranzactionare
, Raiffeisen
, investitor
, comision
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide