Un broker pe săptămână: Vreau să tranzacţionez prin BRK Financial Group. Ce comisioane sunt

6 oct 2017 Autor: Liviu Popescu

Un investitor care intenţionează să tranzacţioneze acţiuni la BVB prin intermediul companiei de brokeraj BRK Financial Group, intermediar de top 10 în România, nu are nevoie de o sumă minimă pentru tranzacţionare şi nici una maximă, iar comisioanele variază de la 0,3% la 0,6% în funcţie de suma tranzacţiilor.

Astfel, pentru tranzacţii mai mici de 100.000 de lei, comisionul este de 0,6%, în timp ce pentru tranzacţii mai mari de 1 mil. lei comisionul este de 0,3%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 

Cuvinte cheie:
comisioane
, broker
, tranzactionare
, tranzactii
, bvb
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide