Burse - Fonduri mutuale

Un director al SIF Banat-Crişana a fost numit preşedinte al firmei care administrează SIF Muntenia

Un director al SIF Banat-Crişana a fost numit...
19.08.2013, 17:52 620

Dănuţ Porumb, directorul biroului juridic din cadrul SIF Banat-Crişana, a fost numit astăzi de către acţionarii SAI Muntenia Invest în funcţia de preşedinte al societăţii care administrează averea de 1,02 mld. lei a SIF Muntenia.

El l-a înlocuit în această funcţie pe Gabriel Filimon, care şi-a anunţat tot astăzi demisia atât din cea de preşedinte al SAI Muntenia Invest cât şi din consiliul de administraţie. Filimon rămâne însă directorul general al societăţii care administrează SIF Muntenia.

Schimbările intervenite în conducerea companiei vin în contextul în care luna trecută Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat solicitarea SIF Banat-Crişana (SIF1) de preluare a pachetului majoritar de acţiuni al SAI Muntenia Invest, firma care administrează activele SIF Muntenia (SIF4).

În urma tranzacţiei, Dragoş Bîlteanu, preşedintele şi directorul general al SIF Banat-Crişana, va controla active cumulate de 2,4 mld. lei.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO