Un fost deputat al PNL şi un fost ministru al telecomunicaţiilor în guvernul Tăriceanu, aleşi pentru o lună în boardul Hidroelectrica

5 iul 2017 Autor: Liviu Popescu

Karoly Borbely, 41 de ani, a fost ministru în guvernul Tăriceanu

Cojocaru Radu Spiridon, 70 de ani, membru în consiliul de supraveghere al OMV Petrom şi fost deputat PNL în perioada 1996-2000, şi Karoly Borbely, fost ministru al telecomunicaţiilor timp de un an în 2008 în guvernul Tăriceanu, sunt cei doi noi membri ai consiliului de supraveghere al Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România. Ei îi înlocuiesc pe Dorin Liviu Nistoran, fost preşedinte al ANCOM, şi pe Gheorghe Gheorghe Gabriel, fost canditat al ALDE Sibiu pentru funcţia de senator, sunt hotărârile acţionarilor în şedinţa din 3 iulie. Hidroelectrica este controlată în proporţie de 80% de statul român, în timp ce Fondul Proprietatea are 20%. Noii membri numiţi vor rămâne la Hidroelectrica până pe 19 august, perioadă egală cu durata rămasă din mandatul predecesorilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.07.2017

 

Cuvinte cheie:
crestere
, dividende
, timp
, consiliu
, guvern
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide