Burse - Fonduri mutuale

Un investitor de 94 de ani vrea AGA la Oil Terminal pentru alegerea membrilor boardului pe baza votului cumulativ

Un investitor de 94 de ani vrea AGA la Oil Terminal...

Autor: Liviu Popescu

18.10.2017, 00:03 451

Dumitrescu Sebastian Valentin, care potrivit informaţiilor publicate la BVB are 94 de ani, cel mai mare investitor privat al Oil Terminal (OIL), a convocat adunarea generală a acţionarilor în vederea alegerii membrilor consiliului de administraţie al companiei prin metoda votului cumulativ.

„Consiliul de administraţie urmează a convoca Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, în conformitate cu prevederile legale”, se arată la bursă. Oil Terminal are o capitalizare de 96 mil. lei, ceea ce înseamnă că participaţia lui Dumitrescu echivalează cu circa 12 mil. lei în contextul în care el are o participaţie de 13%.

De la începutul anului acţiunile OIL au adus un randament de 103%, ajustat cu dividendele plătite de companie, potrivit datelor BVB şi calculelor ZF.

În luna iunie 2017, ZF a reuşit să vorbească cu fiul investitorului şi să obţină de la acesta un interviu, publicat ulterior în ediţia print şi online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO