Un tânăr de 28 de ani fără studii de specialitate în energie, numit director general pe patru luni la Nuclearelectrica

25 aug 2017 Autor: Liviu Popescu

Cosmin Ghiţă, un tânăr de 28 de ani fără experienţă în energie nucleară, cu studii de economie, a fost numit director general al Nuclearelectrica (SNN) pe o perioadă de patru luni, a anunţat ieri pe bursa compania de energie nucleară.
 
„Propunerea domnului Cosmin Ghiţă pentru func­ţia de director general al SNN, cu mandat provizoriu de patru luni, a fost realizată de către Comitetul de No­minalizare şi Remunerare, din cadrul Consiliului de Administraţie, întrunit în şedinţa în data de 21 august 2017”, explică Nuclearelectrica.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.08.2017

 

Cuvinte cheie:
Nuclearelectrica
, director general
, studiu
, numire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide