Viaţă grea pentru acţiunile Digi: Serghei Bulgac, CEO, alături de RCS şi alţi administratori au fost trimişi în judecată de DNA în dosarul RCS/Dragomir

24 aug 2017 Autor: Liviu Popescu

Reacţia Digi: Considerăm că RCS&RDS, Integrasoft, foştii sau actualii membri ai conducerii acestora au acţionat corect şi în conformitate cu legea şi intenţionăm să contestăm toate acuzaţiile.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a decis ieri să îl trimită în judecată pe Serghei Bulgac, şeful Digi Communications, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de spălare de bani în dosarul RCS/Dragomir.

DNA mai trimite în judecată, în stare de libertate, pe RCS&RDS, filiala a Digi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de dare de mită şi spălare de bani, pe Integrasoft S.R.L. (una dintre filialele RCS&RDS din România) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la spălare de bani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.08.2017

 

Cuvinte cheie:
dna
, dragomir
, dosar
, actiuni
, trimitere in judecata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide