Vicepreşedintele ASF, Mircea Ursache, şi şeful Fondului de Garantare a Asiguraţilor, Cristian Roşu, audiaţi la DNA

27 sep 2016 Ziarul Financiar

Vicepreşedintele ASF, Mircea Ursache, şi şeful Fondului de Garantare a Asiguraţilor, Cristian Roşu, au fost audiaţi ieri la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în calitate de martori într-un dosar de corupţie privind Carpatica Asig, au precizat surse judiciare pentru Mediafax. 

Deocamdată, procurorii nu au făcut publice date din acest nou dosar. Şeful Fondului de Garantare a Asiguraţilor, Cristian Roşu, a declarat, la ieşirea din sediul DNA, că procurorii i-au pus mai multe întrebări în ceea ce priveşte activitatea Carpatica, între timp la audieri fiind adus şi fostul director al companiei, Liviu Stoicescu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.09.2016

 

Cuvinte cheie:
dna
, audiere
, fondul de garantare
, sef
, vicepresedinte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide