Burse - Fonduri mutuale

VIDEO ZF Live. Mugur Pop, Intervam: Preţul acţiunilor Digi se va duce în timp în apropierea preţului maxim din ofertă, de 56 de lei

Autor: Ştefan Stan

18.05.2017, 00:05 510
Mugur Pop, directorul general al companiei de brokeraj Intervam, consideră că preţul acţiunilor Digi se vor aprecia în timp în apropierea capătului maxim de ofertă de 56 de lei.
 
Totodată el spune că listarea Digi, companie a cărei capitalizare este de 3,95 mld. lei, va îndrepta atenţia investitorilor şi mai mult spre bursă, dat fiind domeniul de activitate neexplorat până acum în ringul de tranzacţionare românesc.
 
„Digi are o perspectivă frumoasă de creştere. Compania este într-un domeniu de vârf, cu perspective de a rămâne cu milioane de clienţi. Unul dintre motivele pentru care Digi a venit în România este că la acest mo­ment, pentru o piaţă cum este cea americană, germană sau engleză, este mică“, a spus Pop la emisiunea de business ZF Live. 
 
Directorul companiei de brokeraj susţine că Digi are câteva puncte slabe, spre exemplu că este „one man show“, fiind practic compania lui Zoltan Teszari. Un alt punct slab ar fi pro­blema cu procesul DNA, care a şi tras în jos preţul din ofertă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO