Vulcan Bucureşti a înviat şi trece pe profit în S1, cu 1,4 mil. lei la afaceri de 34 mil. lei

12 sep 2016 Autor: Dan Grigore Ivan

Vulcan Bucureşti (VULC), companie ce are drept obiect de activitate producţia generatoarelor de aburi (cu excepţia cazanelor pentru încălizre centrală),  a înregistrat o cifră de afaceri de 36,4 milioane lei în primul semestru, în creştere de patru ori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

De asemenea, profitul raportat de către companie, aflată în insolvenţă, a fost de 1,439 milioane lei după primele şase luni ale acestui an, faţă de o pierdere de 9,491 milioane lei în S1/2015. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2016

 

Cuvinte cheie:
bucuresti
, vulcan
, profit
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide