​Zentiva Bucureşti le propune acţionarilor dividende de 30 mil. lei. Randamentul este de 7%

24 mar 2014 Autor: Andrei Chirileasa

Consiliul de administraţie al producătorului de medicamente Zentiva Bucureşti (SCD) a propus distribuirea de dividende în valoare de 30 mil. lei, reprezentând circa trei sferturi din profitul obţinut anul trecut de companie, de 40,3 mil. lei.

Dividendul brut pe acţiune este de 0,072 lei şi reprezintă aproape 7% din preţul de închidere din şedinţa de luni, de 1,04 lei/acţiune. Dividendele sunt cu 50% mai mari decât cele de anul trecut, în condiţiile în care profitul companiei a crescut cu 25% în 2013 faţă de 2012.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Cuvinte cheie:
bucuresti
, zentiva
, actiune
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide