Business Construct

Adobe stă încă cinci ani în clădirea turcilor de la Anchor

Adobe stă încă cinci ani în clădirea turcilor de la...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.07.2016, 17:52 806

Adobe Systems România, subsidiara locală a celui mai mare producător de aplicaţii de design grafic din lume, şi-a prelungit pentru a doua oară contractul de închiriere în clădirea Anchor Plaza Office Building, a turcilor de la Anchor Grup, pentru încă cinci ani. Compania şi-a stabilit sediul acolo în 2007, an în care a fost inaugurată clădirea.

Pe parcursul perioadei în care Adobe Systems România a fost chiriaş în Anchor Plaza, compania şi-a extins suprafaţa ocupată de două ori, în 2010 şi în 2012, iar în prezent ocupă 6.541 de metri pătraţi, adică un sfert din totalul suprafeţei închiriabile din Anchor Plaza.

Adobe România este o companie producătoare de software, care oferă soluţii de creaţie, marketing şi gestionare documente.

Anchor Plaza este situată în apropierea mallului Plaza România, dezvoltat tot de Anchor Grup. Imobilul are o suprafaţă totală de 25.300 de metri pătraţi, distribuiţi la subsol, parter şi 12 niveluri superioare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO