Business Construct

Afacerile producătorului de mobilă Lemet Câmpina au ajuns la 70 mil. euro. „Investiţiile au dat roade“

Alexandru Rizea, director general al Lemet:

Încercăm să atingem şi oraşele în care nu suntem încă prezenţi cu magazinele de franciză Lem’s

Alexandru Rizea, director general al Lemet: Încercăm să atingem şi oraşele în care nu suntem încă prezenţi cu magazinele de franciză Lem’s

Autor: Roana Rotaru

24.01.2017, 18:17 661
Producătorul şi retailerul de mobilier Lemet, o afacere fondată de antreprenorul român Alexandru Rizea la începutul anilor '90 într-un fost atelier şcolar din Câmpina, a ajuns anul trecut la vânzări totale de 312 mil. lei (circa 70 mil. euro), în creştere cu 11% faţă de anul precedent, potrivit reprezentanţilor companiei.
 
„În 2016 avem o creÅŸtere mai mare decât în anul precedent. InvestiÅ£iile noastre în liniile de producÅ£ie, precum ÅŸi în extinderea lanÅ£ului de magazine au dat roade. De asemenea, diversificarea portofoliului de produse este un factor important care a dus la creÅŸterea cifrei de afaceri (...). Pe lângă aceasta, piaÅ£a este în plină evoluÅ£ie ÅŸi suntem încrezători că vom realiza o creÅŸtere semnificativă ÅŸi pe 2017“, a declarat pentru ZF Alexandru Rizea, director general al Lemet.
 
Capacitatea de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3,5 milioane de panouri tip PAL pe an, iar pe poarta fabricii ies anual peste 250.000 module de mobilă, care sunt vândute prin reţeaua de magazine Lem’s, formată din 76 de showroomuri, potrivit reprezentanţilor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO