Afacerile producătorului de prefabricate ASA CONS din Turda au crescut cu 17% în S1

14 sep 2017 Autor: Laurentiu Cotu

„La ritmul actual al activităţii noastre şi la gradul de încărcare al fabricii, timpul nu ne permite, din păcate, să demarăm în această perioadă investiţii care să ducă la creşterea capacităţii de producţie“

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, judeţul Cluj, care a finalizat în acest an construcţia fabricii de MDF din Oarja, de lângă Piteşti, o investiţie de 150 mil. euro a concernului turc Yildiz Entegre, a avut în primul semestru o cifră de afaceri de 9,4 mil. euro, mai mult cu 17% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2017

 
Cuvinte cheie:
crestere
, turda
, afaceri
, producator
, activitate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide