Antreprenori locali

Afacerile producătorului de tâmplărie termoizolantă Optimedia din Oradea au crescut cu 22% în 2017

13 feb 2018 Autor: Laurentiu Cotu

„În luna ianuarie a acestui an am cumpărat un teren de 13.000 mp în vecinătatea fabricii noastre. Am învăţat că terenul de lângă fabrică trebuie cumpărat atunci când este de vânzare, nu atunci când ai nevoie de el.“

Producătorul de ferestre şi uşi din PVC şi aluminiu Optimedia din Oradea, deţinut de antreprenorii români Marius şi Simona Pantiş, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 23 mil. euro, mai mult cu 22% faţă de anul anterior, datorită, în principal, creşterii activităţii com­paniei la export.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Optimedia
, oradea
, afaceri
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide