AFI Europe sparge gheaţa în rezidenţial, cu 200 de apartamente în Bucureştii Noi

13 feb 2018 Autori: Cristina Bellu , Alina-Elena Vasiliu

Proiectul va fi dezvoltat în mai multe etape, iar în prezent AFI Europe se află în faza de obţinere a autorizaţiilor pentru etapele următoare.

Compania israeliană de investiţii în real-estate AFI Europe, care are în Bucureşti mallul AFI Cotroceni, începe în două luni construcţia pri­mu­lui său proiect rezidenţial din România, AFI City, din cartierul Bucureştii Noi, în nord-vestul Capitalei. Dez­vol­­tatorul a primit au­tori­za­ţia de construcţie pen­tru a începe lucrările.

„Momentan, nu putem comunica detalii refe­ritoare la investiţia în proiect. Data estimată pen­tru livrarea primei etape din proiectul AFI City este a doua jumătate a anului 2019“, spun reprezentanţii companiei.

Proiectul va fi dezvoltat în mai multe etape, iar în prezent AFI Europe se află în faza de obţi­nere a autorizaţiilor pentru etapele următoare.

„Prima etapă a proiectului va cuprinde 190 de apartamente, deservite de 228 de locuri de parcare supraterane.“

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2018

 
Cuvinte cheie:
AFI Europe
, proiect
, apartamente
, gheata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide