Business Construct

Ali Ergun Ergen şi o divizie a Alpha Group extind investiţia imobiliară de la Timişoara încă din faza de proiect. „Interesul din piaţă este tot mai crescut“

Sergiu Oprescu, Alpha Bank

Sergiu Oprescu, Alpha Bank

Autor: Ioan Dornescu

30.09.2015, 00:08 1033

Alpha Group Investments, instrument de investiţii al Alpha Bank, şi Ali Ergun Ergen, omul care a condus mallurile Plaza şi Băneasa din Bucureşti, încep în primăvară construcţiile la un complex imobiliar de retail şi birouri în Timişoara, cu termen de finalizare la sfârşitul lui 2017.

Planificat iniţial la 60.000 mp, proiectul numit Timişoara Centrum a fost extins la 80.000 mp suprafaţă închiriabilă, din care 70.000 mp pentru retail şi 10.000 mp de birouri, în vreme ce investiţia estimată iniţial la 80 de milioane de euro va ajunge la 90 de milioane de euro.

„Timişoara Centrum este un produs viu, generator de idei. Datorită noilor sale carac­teristici, interesului tot mai crescut din partea pieţei, proiectul a avut o evoluţie fără pre­cedent“, a declarat Ali Ergun Ergen, implicat în proiect prin compania TBE Business Solutions.

Lucrările vor începe simultan la centrul comercial şi clădirea de birouri, constructorul urmând să fie selectat în următoarea perioadă. În acest moment, 40-45% din suprafaţa de retail este preînchiriată, unul dintre chiriaşi fiind Carrefour, în timp ce în cazul clădirii de birouri, procentul depăşeşte 50%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO