Business Construct

Antreprenori locali. Timişorenii de la Casa Rusu speră să ajungă la afaceri de 55 mil. euro în acest an, în creştere cu 20%

Autor: Roana Rotaru

23.01.2017, 19:41 595

Producătorul de mobilier Rus Savitar, care deţine şi lanţul de magazine de mobilă Casa Rusu, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 45,5 mil. euro la nivelul grupului, în creştere cu 4% faţă de anul precedent, date care nu includ şi rezulatele financiare ale francizelor, potrivit reprezentanţilor companiei.

Anul acesta grupul de firme Rus Savitar – Casa Rusu speră să ajungă la vânzări totale de aproape 55  mil. euro.

„Factorii care au dus la creşterea cifrei de afaceri în 2016 faţă de anul precedent sunt dezvoltarea activităţii, atât a producţiei, cât şi a reţelei de magazine, îmbunătăţirea serviciilor oferite către clienţi şi dezvoltarea gamei de produse. Pentru anul 2017 estimăm o creştere a cifrei de afaceri de până la 20%“, a declarat pentru ZF Marius Raia, directorul general al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Compania Rus Savitar produce, prin cele trei fabrici pe care le deţine, mobilier din PAL melaminat şi mobilier tapiţat, produse care sunt comercializate prin lanţul de magazine de mobilă Casa Rusu, compania de retail a producătorului  Rus Savitar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO