Business Construct

Atac la concurenţă: Colliers a recrutat un manager de la Immofinanz pentru coordonarea departamentului de birouri

Atac la concurenţă: Colliers a recrutat un manager de...

Autor: Roxana Rosu

06.09.2017, 13:20 600

Compania de consultanţă imobiliară Colliers International îşi consolidează echipa de consultanţă pentru spaţii de birouri prin recrutarea lui Sebastian Dragomir pentru poziţia de Office Advisory Director, acesta ocupând anterior poziţia de Senior Leasing Manager în cadrul Immofinanz Romania.

Sebastian Dragomir are o experienţă de peste 12 ani în piaţa imobiliară, perioadă în care a activat în special pe partea de birouri, industrial, terenuri şi servicii de reprezentare a proprietarului.

„Sebastian Dragomir se alătură echipei Colliers Office Advisory într-un moment istoric al pieţei. Suntem martorii unei atenţii deosebite pe care directorii executivi şi acţionarii o acordă amplasării şi proiectării spaţiului de birouri al companiilor. Nenumărate ore şi multe milioane sunt investite în mediul de lucru al zeci de mii de oameni geniali din industria IT, oameni zâmbitori ce răspund la telefon clienţilor şi ingineri din industria de cercetare şi dezvoltare. Mai mult decât oricând, biroul a devenit un instrument de recrutare şi de implicare a angajaţilor, precum şi o metodă de prezentare a clienţilor occidentali sofisticaţi; este principala legătură între fericirea angajaţilor şi profitul acţionarilor”, a declarat Ilinca Păun, Managing Director Colliers International.

În ultimii 7 ani, Sebastian Dragomir a ocupat funcţia de Senior Leasing Manager în cadrul grupului Immofinanz Romania, unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari din România. În acest rol, Sebastian a lucrat la crearea de noi strategii ale grupului şi s-a ocupat de închirierea proiectelor de spaţii de birouri şi industriale.

În ceea ce priveşte piaţa de birouri, estimăm că, în Capitală, vor mai fi livraţi doar 90.000 mp de spaţii de birouri până la finalul anului 2017. Cu toate acestea, conform datelor Colliers International, valoarea totală a tranzacţiilor de închirieri de birouri din acest an va creşte semnificativ – până la 400.000 mp – în special datorită cererii venite din partea companiilor de servicii suport clienţi şi a centrelor operaţionale care se dezvoltă în Bucureşti. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO