real estate

Belgienii de la Atenor, unul dintre cei mai discreţi dezvoltatori din piaţă, cumpără de la Naturstein un teren în zona Expoziţiei cu peste 10 mil. euro

5 oct 2017 Autor: Bogdan Alecu

Grupul belgian Atenor, prin subsidiara din România, va finaliza până la finalul acestui an achiziţia unui teren de 11.600 mp în zona Expoziţiei ce va permite companiei dezvoltarea unui proiect de birouri de 44.000 mp.
 
Terenul a fost cumpărat de la Grupul Naturstein, firmă de dezvoltări imobiliare cu proprietari italo-români care deţine în Bucureşti mai multe clădiri, terenuri, case de patrimoniu şi apartamente. Tranzacţia a fost inter­mediată de compania de consul­tanţă imobiliară Knight Frank România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Atenor
, teren
, expozitie
, cumparare
, proiect
, birouri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide