Blake Horsley, dezvoltatorul P3: În România ne concentrăm pe depozite logistice. Cele industriale ar mai putea fi dezvoltate doar aproape de Ungaria

13 feb 2018 Autor: Bogdan Alecu

Blake Horsley, Group Development Director pentru P3: În România putem face 100.000 mp şi suntem în discuţii avansate cu chiriaşii pentru ele.

Lipsa mai multor mari producători de automobile şi componente auto nu permite companiilor specializate în dezvoltarea de spaţii industriale în România, în condiţiile în care Dacia are deja un depozit contractat, iar Ford încă se află în etapa creşterii producţiei.

„P3 tocmai finalizează acum un depozit nou pentru Lamborghini, în apropiere de Milano, pe care îl vom deschide la 1 martie. Este un depozit pentru componente pentru Lamborghini şi Ducati. Şansele unui astfel de depozit sunt mai mici în România, deoarece aici cea mai mare activitate industrială o are Dacia, şi nici nu există o investiţie mare în industrie la orizont. Aproape de Ungaria există activitate mai mare, datorită proiectului Daimler”, explică Blake Horsley, Group Development Director pentru P3, care până anul trecut a condus operaţiunile dezvoltatorului în România. La Kecskemét, în Ungaria, Daimler are un proiect de investiţii de aproape 2 miliarde de euro în asamblarea de maşini Mercedes-Benz, proiect pierdut de România în urmă cu 10 ani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2018

 
Cuvinte cheie:
depozite
, dezvoltare
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide