Business Construct

Braşoveanul Florin Madar face 27 mil. euro din distribuţia de materiale de construcţii

Florin Madar, acţionar al Temad Co

Chiar dacă piaţa e în declin, rămân optimist. E suficient să te uiţi cu ochiul liber pe stradă şi îţi dai seama câtă nevoie de construcţii mai este în România.

Florin Madar, acţionar al Temad Co Chiar dacă piaţa e în declin, rămân optimist. E suficient să te uiţi cu ochiul liber pe stradă şi îţi dai seama câtă nevoie de construcţii mai este în România.

Autor: Cristi Moga

04.07.2014, 00:08 1853

Absolvent al Facultăţii de Comerţ din cadrul ASE Bucureşti, în 1986, Florin Madar, 51 de ani, a intrat în afaceri la începutul anilor ’90, vânzând marfă „cu plasa şi cu Oltcitul“.

Tată a doi copii, antreprenorul spune că nu a căutat investitori pentru un posibil exit şi speră că va putea preda, la momentul potrivit, afacerea în familie.

Compania Temad Co, înfiinţată în urmă cu 20 de ani de către braşoveanul Florin Madar, îşi propune să realizeze anul acesta o cifră de afaceri de 27 de milioane de euro din distri­buţia de materiale de construcţii, zo­na principală de activitate a firmei fiind reprezentată de un grup de 5.000 de mici magazine de profil, de piese auto sau de chimicale.

Temad Co a a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 25,2 milioane de euro şi un profit net de 1,4 milioane de euro cu o echipă de 226 de angajaţi, dar pe fondul unui început de an mai bun antreprenorul braşovean se aşteaptă la o creştere a rulajelor de circa 7% în acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO