Business Construct

Căminele de stat vechi şi cu puţine locuri ridică mingea la fileul dezvoltatorilor imobiliari privaţi. „Este o investiţie pe termen lung, trebuie să ai multă răbdare.”

West Gate Studios, deschis în 2007, a fost primul cămin studenţesc privat din Bucureşti.

West Gate Studios, deschis în 2007, a fost primul cămin studenţesc privat din Bucureşti.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.05.2018, 23:15 313
Dezvoltatorii privaţi de cămine studenţeşti pariază pe dezvoltarea de unităţi de cazare în Bucureşti, în condiţiile în care căminele de stat nu fac faţă cerinţelor pe care le au studenţii. Astfel, investitori precum Genesis Development sau Arcca au ales să creeze spaţii de cazare pentru studenţi la standarde mai ridicate decât cele regăsite în general în căminele universităţilor de stat.
 
„Căminele de stat nu pot satisface cerinţele tot mai ridi­cate ale studenţilor, dar şi ale părinţilor. Studenţii caută să lo­cu­iască într-un loc care le poate oferi mai mult decât un spaţiu de cazare - vor să fie parte dintr-o comunitate şi să îşi poată dez­­­volta spiritul antreprenorial în spaţii moderne, care le per­mit acest lucru”, spun reprezentanţii Genesis Property, dez­vol­­­tator imobiliar controlat de antreprenorul român Liviu Tudor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO