Business Construct

Cataramă îşi face planuri pentru anul viitor: deschide 4 magazine noi Elvila, mai multe francize şi vrea parteneriate în HoReCa

Cataramă îşi face planuri pentru anul viitor: deschide...

Autor: Roana Rotaru

08.09.2016, 00:08 1195

Producătorul de mobilă Elvila, controlat de omul de afaceri Viorel Cataramă, îşi creionează deja planurile de dezvoltare pentru 2017, în contextul în care anul trecut vânzările companiei au revenit pe creştere după şase ani, tendinţă menţinută şi în prima parte din 2016.

„Avem în vedere deschiderea de noi magazine în Suceava, Iaşi, Sibiu şi Craiova, dezvoltarea reţelei de franciză şi a reţelei de distribuitori. Suntem deja prezenţi în Selgros, Dedeman, eMag şi Cora, dar încercăm să intrăm cu mai mult produse. De asemena, adoptăm ideea de a furniza mobilier în baza proiectelor rezidenţiale şi HoReCa“, a spus Mihaela Bisog, directoarea de marketing a companiei.

Elvila are trei unităţi de producţie în ţară, fabrica Relaxa din oraşul Mizil, judeţul Prahova, care se întinde pe o suprafaţă de opt hectare, fabrica Carpatina din oraşul Băbeni, judeţul Vâlcea, care ocupă patru hectare, precum şi unitatea de producţie Elmoberom din oraşul Beiuş, judeţul Bihor, care ocupă zece hectare, potrivit reprezentaţilor companiei.

„La Relaxa se produce o gamă variată de mobilier tapiţat: canapele, colţare, seturi canapele, fotolii, paturi şi saltele marca Relaxa Original. La Carpatina se produce mobilier din pal furniruit şi lemn masiv, mobilă la comandă precum dormitoare, sufragerii, biblioteci, iar la Elmoberon se produce mobilier din pal melaminat, mobilier din pal furniruit şi lemn masiv cum ar fi dormitoare, camere de copii şi tineret, bucătării, sufragerii, biblioteci sau grupe de colţ“, a spus directoarea de marketing a companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO