Ce caută clienţii la târgurile imobiliare: apartamente cu 3 camere pentru familie şi garsoniere pentru investiţii

22 feb 2018 Autor: Bogdan Alecu

Cererea de pe piaţa imobiliară se îndreaptă tot mai mult către apartamente cu trei camere, pe măsură ce familiile s-au extins şi au nevoie de mai mult spaţiu, dar şi către garsoniere, văzute tot mai mult drept investiţii.

„Dacă în anii trecuţi clienţii se uitau către un apartament de două camere că prima achiziţie pentru familie, în 2018 aceştia se uită la locuinţe cu o încăpere în plus. Se preconizează că cea mai mare pondere a cererii va merge către garsoniere şi studiouri pentru achiziţiile în scop investiţional şi apartamente de trei camere pentru uz propriu“, a spus Dora Pătraşcu, director de comunicare în cadrul K Group, compania care organizează Salonul Imobiliar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.02.2018

 
Cuvinte cheie:
apartamente
, garsoniere
, investitii
, clienti
, imobiliare
, familie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide