Business Construct

Cehii de la Hobas au investit 1 mil. euro în extinderea fabricii de ţevi din Ilfov

Cehii de la Hobas au investit 1 mil. euro în extinderea...

Autor: Laurentiu Cotu

29.08.2014, 00:05 571
Producătorul de ţevi Hobas Pipe Systems, parte a grupului ceh Hobas, a finalizat o investiţie de 1 mil. euro, finanţată din fonduri proprii, ce a constat în extinderea fabricii din Clinceni, judeţul Ilfov, cu o hală pentru producţia de fitinguri (piese de legătură folosite la îmbinarea ţevilor). Aceste produse vor fi folosite pentru proiecte de canalizare, aducţiuni de apă şi proiecte industriale speciale, conform reprezentanţilor companiei Hobas Pipe Systems.
 
„Investiţia a presupus realizarea unei hale de 900 de metri pătraţi pentru producţia de fitinguri şi piese speciale, a unui depozit de materii prime şi a unor birouri. Totodată, am extins spaţiile de depozitare pentru produsele finite, tuburi şi fitinguri“, a declarat pentru ZF Transilvania Dan Ulian Szekely, directorul companiei Hobas Pipe Systems.
 
Odată cu finalizarea acestei investiţii, compania a angajat 30 de oameni. Anul trecut Hobas Pipe Systems avea un număr mediu de 45 de angajaţi, realizând o cifră de afaceri de peste 50,8 mil. lei (11,5 mil. euro), conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice. Compania produce în fabrica din judeţul Ilfov diferite tipuri de ţevi, fitinguri, cămine, sisteme de stocare, echipamente de proces. Ţevile Hobas sunt utilizate pentru transportul apei potabile, la irigaţii, pentru canalizare, drenaj pentru drumuri, poduri şi tuneluri.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO