Cele mai mari două finanţări din fonduri UE în regiunea Bucureşti-Ilfov: birourile West Gate - 40 de mil. de lei şi complexul sportiv La Stejarii - 35 mil. de lei

3 mar 2017 Autor: Mihaela Pascari

Clădirea de birouri West Gate şi complexul de agrement La Stejarii sunt cele mai mari proiecte din regiunea Bucureşti-Ilfov care au atras fonduri de la ADRBI de peste 70 de milioane de lei. Astfel, pentru regiunea Bucureşti-Ilfov au fost alocaţi 1,6 miliarde lei în perioada 2007-2013, din care s-au rambursat de către Autoritatea de Management peste 1,1 miliarde lei.

De banii de la UE au beneficiat atât antreprenori cât şi autorităţi locale, unii au pornit proiecte de la zero, iar alţii au luat banii pentru renovarea bunurilor pe care le deţineau la momentul depunerii proiectului.

Unul dintre proiectele a căror valoare a depăşit suma de 88 de mil. lei, dintre care jumătate sunt resurse din finanţare europeană este proiectul West Gate, din apropierea staţiei de metrou Preciziei. Celălalt mare proiect este Complexul Sportiv La Stejarii, care a beneficiat de o finanţare de 35 de milioane de lei dintr-un cost total al proiectului de  83 de milioane de lei.

Complex sportiv La Stejarii: Cost total 82 mil. de lei. Finanţare UE 35 mil. lei

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.03.2017

 
Cuvinte cheie:
finantari
, fonduri UE
, Bucuresti-Ilfov
, birouri West Gate
, complexul sportiv La Stejarii
, uniunea europeana
, finantare
, antreprenori
, finantare europeana
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide