Business Construct

Cele mai mari două finanţări din fonduri UE în regiunea Bucureşti-Ilfov: birourile West Gate - 40 de mil. de lei şi complexul sportiv La Stejarii - 35 mil. de lei

West Gate: Cost total 88 mil. de lei. Finanţare UE 40 mil. lei

Autor: Mihaela Pascari

03.03.2017, 00:07 1805

Clădirea de birouri West Gate şi complexul de agrement La Stejarii sunt cele mai mari proiecte din regiunea Bucureşti-Ilfov care au atras fonduri de la ADRBI de peste 70 de milioane de lei. Astfel, pentru regiunea Bucureşti-Ilfov au fost alocaţi 1,6 miliarde lei în perioada 2007-2013, din care s-au rambursat de către Autoritatea de Management peste 1,1 miliarde lei.

De banii de la UE au beneficiat atât antreprenori cât şi autorităţi locale, unii au pornit proiecte de la zero, iar alţii au luat banii pentru renovarea bunurilor pe care le deţineau la momentul depunerii proiectului.

Unul dintre proiectele a căror valoare a depăşit suma de 88 de mil. lei, dintre care jumătate sunt resurse din finanţare europeană este proiectul West Gate, din apropierea staţiei de metrou Preciziei. Celălalt mare proiect este Complexul Sportiv La Stejarii, care a beneficiat de o finanţare de 35 de milioane de lei dintr-un cost total al proiectului de  83 de milioane de lei.

Complex sportiv La Stejarii: Cost total 82 mil. de lei. Finanţare UE 35 mil. lei

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO