Business Construct

Centrul comercial Veranda din zona Bucur Obor a mai atras trei chiriaşi noi

Centrul comercial Veranda din zona Bucur Obor a mai atras...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.03.2017, 00:00 983

Centrul comercial Veranda din Obor inaugurează trei spaţii noi, şi anume un butic de bijuterii Sevda, un magazin al brandului de încălţăminte Veer şi o cofetărie Nedelya. 

“Vom continua să extindem portofoliul de chiriaşi”, spune Maria Crăciun, center manager la Veranda Mall. Nedelya este un brand din Bulgaria fondat de Radoslava şi Gheorghi Mincevi în anul 1993.

Lanţul de cofetării are peste 30 de unităţi în Europa de Est. Magazinul din Veranda Mall este al cincilea din Bucureşti şi ocupă o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi. Recent, reprezentanţii Veranda au mai anunţat deschiderea unui magazin Orsay şi a lanţului de pet-shop-uri Animax.

Mallul Veranda, dezvoltat de firma Prodplast Imobiliare, are o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi, la care se adaugă 15.000 de metri pătraţi de spaţii exterioare, unde este amplasat locul de joacă pentru copii şi un patinoar în aer liber. Dintre chiriaşii Veranda mai fac parte Carrefour, cu o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, H&M, C&A, LC Waikiki, CCC, Deichmann, Triumph, Pepco, Yves Rocher, Sephora, Noriel, Splend’or, Melkio, Diverta, Catena şi Sensiblu.

Investiţiile în mallul Veranda au fost de circa 60 de milioane de euro, asigurate în proporţie de 60% prin aportul la capital al acţionarilor; aproximativ 28,5 milioane de euro reprezintă finanţarea bancară a Raiffeisen Bank SA şi Raiffeisen Bank International AG. SIF2 Moldova, emitent cu 786 mil. lei capitalizare, a investit 65 milioane de lei în realizarea complexului comercial  Veranda Mall Bucureşti. În zona Bucur Obor din sectorul 2 al Capitalei nu exista niciun centru comercial modern şi niciun mall până la deschiderea Veranda. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO