Business Construct

CJ Cluj a luat credit de 50 mil. euro de la CEC pentru reabilitarea drumurilor judeţen

CJ Cluj a luat credit de 50 mil. euro de la CEC pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

08.12.2016, 16:22 463

Consiliul Judeţean Cluj a contractat un credit bancar de 225 mil. lei (aproximativ 50 mil. euro) de la CEC Bank, cea mai mare bancă deţinută de statul român, pentru modernizarea şi reabilitarea a 500 de kilometrii de drumuri judeţene. În urma finalizării procedurii de creditare, a cărui criteriu de atribuire a fost ’’preţul cel mai scăzut’’, oferta CEC Bank a fost cea mai avantajoasă, dobânda anuală aferentă acestui credit având o marjă de 0,30%, fără alte comisioane, la care se adaugă ROBOR la 6 luni, potrivit unui comunicat al CJ Cluj.

Contractul  pentru obţinerea de către judeţul Cluj a creditului bancar în valoare de 225 mil. lei (aproximativ 50 mil. euro), necesar în vederea reabilitării şi modernizării drumurilor judeţene, a fost semnat astăzi, 8 decembrie 2016, cu CEC Bank S.A., se mai arată în comunicat.  

În urma accesări acestui credit bancar, Consiliul Judeţean Cluj va reabilita 500 de kilometrii de drumuri judeţene, lucrările efective urmând să fie demarate în primăvara anului viitor şi vor dura trei ani. 

laurenţiu.cotu@zf.ro      

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO