Business Construct

Cluburile fără autorizaţie de securitate la incendiu, obligate să afişeze panouri de înştiinţare

Cluburile fără autorizaţie de securitate la incendiu,...

Autor: Cătălina Mănoiu, Mediafax

21.12.2017, 12:46 394

„Până la obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu conform alin.(41), beneficiarii investiţiilor care vizează construcţii publice au obligaţia să realizeze şi să amplaseze panouri de înştiinţare în dreptul intrărilor în spaţiile respective, cu următorul conţinut, tipărit cu litere de tipar cu dimensiuni de minimum 2,5 cm, de culoare roşie, pe fundal alb: <<Acest spaţiu funcţionează fără autorizaţia de securitate la incendiu>>”, potrivit proiectului de lege adoptat de Camera Deputaţilor.

Obligaţia vizează barurile, cluburile, discotecile, restaurantele, centrele comerciale, magazine, supermagazinele şi hipermagazinele, cinematografele, sălile polivalente, sălile de spectacole, hotelurile, motelurile, hostelurile, vilele turistice, pensiunile şi cabanele turistice, apartamentele şi camerele de închiriat în regim hotelier.

Proiect de Lege pentru completarea Legii nr.307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor a fost adoptat cu 263 de voturi "pentru", un vot "împotrivă" şi 3 abţineri.

Camera Deputaţilor este for decizional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO