Business Construct

CNRM cere promulgarea legii privind interzicerea evenimentelor în spaţii cu risc seismic ridicat

CNRM cere promulgarea legii privind interzicerea...

Autor: Departamentul Politic

02.11.2015, 15:45 202

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României solicită promulgarea legii privind unele măsuri urgente de reducere a riscului seismic asupra populaţiei, proiect de lege aprobat deja de către Parlament şi care prevede interzicerea organizării de evenimente în spaţii care au risc seismic ridicat sau care nu au fost consolidate, cum ar fi Centrul Vechi al Bucureştiului, se arată într-un comunicat de presă al CNRM.

De asemenea, CNMR solicită Guvernului realizarea unui control la nivelul tuturor cluburilor, barurilor, restaurantelor, cafenelelor şi altor spaţii publice care au obligaţia de a avea un sistem de avertizare şi stingere a incendiilor şi prezentarea unui raport public privind situaţia exactă a spaţiilor care deţin acest sistem, precum şi a măsurilor luate în cazul acelor spaţii care nu deţin sistemul menţionat.

Reprezentanţii Coaliţiei mai cer interzicerea activităţilor comerciale (cluburi, baruri, restaurante, etc) în subsolurile clădirilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO