Business Construct

Compania belgiană de logistică Van Moer închiriază 20.000 de metri pătraţi în parcul CTP de lângă Bucureşti

Compania belgiană de logistică Van Moer închiriază...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

15.02.2018, 15:14 953
 

Lucrările de construcţie pentru clădirea în care Van Moer Logistics va ocupa 20.000 mp au fost demarate anul trecut şi au ca dată de finalizare începutul trimestrului al doilea din 2018.

Van Moer Logistics este deja chiriaş în CTPark Bucharest West, acesta utilizând un depozit de aproximativ 5.000 mp în fostul Mercury Logistics Park, acum parte a CTPark Bucharest West. Noul depozit este construit de cealaltă parte a autostrăzii A1, iar Van Moer Logistics se va muta integral, imediat după finalizare. Compania belgiană Van Moer Logistics oferă servicii de depozitare şi transport şi are clienţi din domenii precum industria chimică, a oţelului, a articolelor de papetărie. În România, Van Moer Logistics a avut în 2016 ( ultimele date disponibile) de 3 milioane de lei, acesta fiind însă primul an de funcţionare al companiei. Van Moer Logistics SRL a fost înregistrată în România în decembrie 2015. Conform datelor de pe site-ul companiei, Van Moer Logistics au depozite şi în Sibiu şi Timişoara. La nivel european, compania belgiana are 20 de locaţii, 130 de milioane de euro cifră de afaceri, 400.000 de metri pătraţi de spaţii de depozitare şi 1.000 de angajaşi, potrivit aceleiaşi surse.

Dezvoltatorul CTP deţine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătraţi de spaţii de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafaţă închiriabilă situată în zece oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara, Turda.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO