Business Construct

Corporate Office Solutions a făcut peste 9 mil. euro în S1 din amenajarea de birouri

Christophe Weller, managing partner al COS:

În Cluj, datorită centrelor de afaceri nou inaugurate în ultimii ani, activitatea a fost mai intensă ca oricând.

Christophe Weller, managing partner al COS: În Cluj, datorită centrelor de afaceri nou inaugurate în ultimii ani, activitatea a fost mai intensă ca oricând.

Autor: Corina Mirea

05.08.2015, 00:05 261

Corporate Office Solutions (COS), cel mai mare furnizor de soluţii de amenajări şi mobilier de pe piaţa lo­ca­lă dedicate spaţiilor de birouri, a sem­nat în primul semestru al acestui an con­tracte în valoare de peste 9 mi­lioane de euro, în creştere cu 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Piaţa a fost foarte di­namică în ultimul an şi a oferit multe oportunităţi de afaceri. România a atras noi in­ves­titori, în special din industria de Business Pro­cess Outsourcing (BPO), iar alte companii au avut o creştere ra­pi­dă. România este percepută ca un loc sigur în care să-ţi dezvolţi afacerea da­torită forţei de muncă foarte bine califi­cată şi cu abilităţi lingvistice ex­tra­or­dinare. În acest con­text, companiile îşi respectă obiectivele, dar şi buge­tele“, explică Chris­tophe Weller, ma­na­ging part­ner al COS.

El susţine că până la finalul anului în curs compania îşi va atinge ţinta fi­nan­ciară de 18 milioane de euro cifră de afaceri, ceea ce ar însemna o creş­te­re de peste 12% faţă de veniturile de anul trecut. Weller speră însă la un prag de 20 de milioane de euro din înca­sări până la finalul lui 2015. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO