Edyss Mob, un producător de mobilă din Deva: Majoritatea clienţilor noştri sunt regionali, dar am avut şi cereri din Danemarca

19 feb 2018 Autor: Simona Tatu

Claudiu Mocanu şi Marius Poleac, doi antreprenori din Deva, au deschis un atelier de mobilă în anul 2006, unde produc piese de mobilier la comandă. Compania Edyss Mob a înregistrat în 2016 afaceri de 1,8 milioane de lei, conform ultimelor date disponibile.
 
„Afacerea a fost deschisă în 2006. De-a lungul anilor am avut mai multe locaţii în Deva, însă în anul 2011 le-am închis şi am deschis depozitul de accesorii şi materiale în care funcţionăm şi astăzi“, a spus Claudiu Mocanu, unul dintre acţionarii companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.02.2018

 
Cuvinte cheie:
danemarca
, deva
, mobila
, clienti
, cereri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide