Fabrica de prelucrare a lemnului Kastamonu din Reghin se apropie de 1.000 de angajaţi

11 aug 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Compania a recrutat peste 200 de oameni în S1.

Compania Kastamonu România (fosta Prolemn) din Reghin, controlată de firma Kastamonu Entegre, unul din­tre cei mai importanţi jucători din do­meniul prelucrării lemnului din Turcia, a recrutat în primul semestru peste 200 de oameni, ajungând la 960 de angajaţi.

Compania intenţionează să mai an­ga­jeze oameni în acest an, având dis­ponibile joburi de şef achiziţii, re­ferent a­chiziţii tehnice, referent rapor­tare, res­ponsabil SSM, operatori în pro­ducţie, stivuitorişti, macaragiu, auto­ma­tist, electrician, mecanic, inginer me­canic.

„În primele şase luni ale anului am recrutat 206 persoane şi am ajuns la 960 de angajaţi. Piaţa a înregistrat o uşoară creştere în primul semestru şi avem speranţa că trendul se va păstra şi în lunile următoare’’, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii companiei Kastamonu România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.08.2017

 
Cuvinte cheie:
Kastamonu
, reghin
, angajati
, fabrica
, lemn
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide