Antreprenori locali

Familia Miron din Galaţi ia dividende de 22 mil. lei de la producătorul de ţevi Mairon Galaţi

3 aug 2016 Autor: Mirabela Tiron

Familia Miron din Galaţi, una dintre cele mai puternice familii de antre­pre­nori din ţară, va lua 22 mil. lei di­vidende de la producătorul de ţevi Mairon, pe care îl controlează, potrivit da­te­lor din Monitorul Oficial. Fost co­man­dant de na­vă înainte de 1989, Costel Miron este unul dintre cei mai dis­creţi oameni de afa­ceri din România şi deţine un pachet de acţiuni de 95% în companie.

„Adunarea Generală a Acţio­na­rilor (AGA) Mairon s-a întrunit pentru apro­barea bilanţului con­ta­bil şi a con­tului de pro­fit şi pierdere, dar şi pentru apro­barea repartizării pro­fitului rezul­tat din exer­ciţiul financiar din 2015“, potrivit datelor din Mo­nitorul Oficial. Producătorul de ţevi şi profiluri din oţel Mairon Galaţi a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 949 mil. lei şi un profit net de 24 mil. lei, con­form datelor de pe site-ul Minis­terului de Finanţe

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.08.2016

 
Cuvinte cheie:
galati
, familie
, producator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide