Business Construct

Familia Puşcaş ridică un centru comercial şi trei blocuri pe terenul fostei fabrici Ursus din Cluj

Proiectul va cuprinde un centru comercial de 13.000 mp şi aproximativ 300 de apartamente

Proiectul va cuprinde un centru comercial de 13.000 mp şi aproximativ 300 de apartamente

Autor: Cristi Moga

30.03.2015, 00:05 1842
Familia omului de afaceri Vasile Puşcaş, care controlează companiile de colectare a de­şeu­rilor Drusal şi Florisal din Baia Mare şi Satu Mare, va investi circa 25 mil. euro în dez­vol­tarea unui proiect imobiliar pe o parte din te­renul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj, de­molată în 2013 de grupul SABMiller.
 
Antreprenorii au cumpărat 12.800 de metri pătraţi din terenul fostei fabrici, lot pe care au prevăzut dezvoltarea unui centru comercial cu o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi deasupra căruia vor fi ridicate trei blocuri cu aproximativ 300 de apartamente.
 
„Aşteptăm obţinerea autorizaţiei de construire şi vrem să începem construcţia ime­diat după ce vom avea hârtia de la primărie. Întreg proiectul va avea o suprafaţă construită de 55.000 de metri pătraţi, iar investiţia este estimată la 25 de milioane de euro. Finanţarea va fi asigurată parţial de bancă şi parţial din fonduri ale acţionarilor“, a declarat Oana Bănuţ, PR & marketing manager al Platinia, brandul prin care familia Puşcaş a mai dezvoltat două ansambluri rezidenţiale în Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO