Business Construct

Forte Partners începe lucrările la clădirea The Bridge de la Orhideea. Discuţiile cu BCR continuă

Forte Partners începe lucrările la clădirea The Bridge...

Autor: Bogdan Alecu

18.02.2016, 14:10 3466

Forte Partners anunşă săptămâna viitoare demararea lucrărilor la clădirea The Bridge din apropierea Carrefour Orhideea, din partea de vest a Capitalei. În acest moment nu s-a comunicat oficial dacă noua clădire de birouri are sau nu chiriaşi. Cei de la Forte sunt în discuţii cu Banca Comercială Română (BCR) pentru a închiria spaţiul de birouri, potrivit unor surse din piaţă, dar până în prezent nu s-a semnat nimic în acest sens. De asemenea, BCR a negociat inclusiv cu CA Immo care deţine în aceeaşi zonă o clădire, dar înţelegerea a căzut. CA Immo a demarat în toamna anului trecut construcţia unui proiect de birouri denumit Orhideea Towers în apropierea staţiei de metrou Grozăveşti în urma unei investiţii de 75 mil. euro, iar proiectul va avea 37.000 mp suprafaţă închiriabilă.

Proiectul The Bridge al celor de la Forte va avea o suprafaţă de 56.380 mp şi este dezvoltat pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul.  

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO