Business Construct

Foştii şefi ai NEPI pornesc un nou proiect în real estate din birourile deţinute de NEPI, cu fonduri de la investitori care susţin şi dezvoltarea NEPI

Martin Slabbert a creat în urmă cu aproximativ opt ani fondul de investiţii NEPI, de la conducerea căruia şi-a dat demisia în vara anului trecut.

Martin Slabbert a creat în urmă cu aproximativ opt ani fondul de investiţii NEPI, de la conducerea căruia şi-a dat demisia în vara anului trecut.

Autor: Bogdan Alecu

30.03.2016, 00:05 806

Martin Slabbert şi Victor Semionov, fon­datori şi foşti manageri ai fondului de investiţii NEPI cu active de peste 1,7 mld. euro, au pornit o nouă companie de investiţii şi dez­voltare imobiliară, Prime Kapital, şi susţin că au strâns la începutul lunii martie peste 260 de milioane de euro pentru proiecte din retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est. 

„O parte din capitalul atras luna aceasta vine de la MAS Real Estate“, a spus pentru ZF Camelia Ganga, reprezentant al Prime Ka­pital, care a ocupat în trecut poziţia de mar­keting director al NEPI. Compania MAS Real Estate, listată la bursa din Johannesburg, a publicat la începutul lunii martie un comunicat în care spunea că a creat un joint-venture cu Prime Kapital Limited, un business din zona de real estate fondat de Martin Slabbert (45 de ani) şi Victor Semionov (38 de ani), prin care va ataca şi Europa Centrală şi de Est.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO