Business Construct

Francesco Curcio, Pinum: Dacă un proiect rezidenţial este în nordul Bucureştiului, nu înseamnă că dezvoltatorul foloseşte şi materiale de cea mai bună calitate

Francesco Curcio este directorul general executiv al producătorului de uşi şi ferestre Pinum Doors & Windows

Francesco Curcio este directorul general executiv al producătorului de uşi şi ferestre Pinum Doors & Windows

Autor: Bogdan Alecu

21.06.2017, 00:05 587
Cele mai multe ansambluri rezidenţiale din Bucureşti instalează în noile apartamente uşi de intrare şi de interior din gama inferioară de preţ, pentru a avea un cost cât mai mic, indiferent dacă sunt construite în nordul sau sudul Ca­pitalei, spune Francesco Curcio, di­rectorul general executiv al produ­cătorului de uşi şi ferestre Pinum Doors & Windows.
 
Excepţie fac proiectele de peste 2.000 de euro metrul pătrat util şi cele de lux, construite în blocuri cu cel mult 10 apartamente, unde, potrivit reprezentanţilor Pinum, dezvoltatorii ajung să cheltuiască pentru o uşă de intrare peste 1.000 de euro.
 
„În prezent 70% din proiectele rezidenţiale din Bucureşti sunt echipate cu uşi Pinum pe niveluri diferite de calitate şi preţ. Spre exemplu, dacă un ansamblu rezidenţial este construit în nord, nu înseamnă că sunt produse de o calitate mai bună decât cele din sud. Sunt proiecte în zona de nord care pun uşi ieftine deşi vând apartamente scumpe. Totul depinde de dezvoltator, de viziunea lui“, a spus Francesco Curcio. El susţine că preţul mediu al uşilor de interior cumpărate de dezvoltatori este de circa 100 de euro, apropiat de preţul de bază, în timp ce cumpărătorii privaţi, care achiziţionează pentru modernizarea locuinţelor se îndreaptă către produse din segmentul superior de preţ, optând pentru uşi de interior cu preţuri medii de 170-200 de euro şi chiar până la 300 de euro.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO