Fuziunea dintre Holcim şi Lafarge: potenţiali cumpărători vor să ia „la pachet“ activele scoase la vânzare

22 iul 2014 Autor: Andreea Neferu

Activele pe care grupurile de materiale de con­struc­ţii Lafarge şi Holcim vor să le vândă la nivel in­ter­naţional pentru a putea fuziona au stârnit inte­re­sul a 100 de potenţiali cumpărători, iar o parte dintre aceş­tia vor să cumpere tot pachetul scos la vânzare.
 
WikiZF: Profilul companiei Lafarge
 
WikiZF: Profilul companiei Holcim
 
„Există potenţiali cumpărători care şi-au ex­primat interesul de a achi­ziţiona toate activele (pu­se la vân­zare – n.red.)“, a spus pentru ZF Peter Stop­fer, reprezentant în re­la­ţiile cu presa al gru­pu­lui elveţian Holcim. El nu a precizat dacă există cum­pără­tori care vor să preia doar ac­ti­vele scoa­se la vân­zare pe piaţa româ­neas­că, şi anu­me cele ale gru­pului francez Lafarge. „Nu putem dezvălui nu­mele po­tenţialilor cumpă­ră­tori“, a explicat Stopfer.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.07.2014

 
Cuvinte cheie:
active
, holcim
, vanzare
, fuziune
, ciment
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide