Business Construct

Ghencea va deveni noul Greenfield Băneasa. Impact Developer & Contractor vrea să construiască 2.500 de apartamente noi destinate în special cuplurilor care încă nu au copii sau au doar un copil

Ghencea va deveni noul Greenfield Băneasa. Impact...

Autor: Florin Casota

18.02.2017, 17:30 6408

Licenţiat în filosofie, Bartosz Puzdrowski, directorul general al Impact Developer & Contractor, dezvoltatorul imobiliar al complexului Greenfield Băneasa, a ales totuşi o carieră în domeniul imobiliar. Polonezul, care a preluat conducerea dezvoltatorului în toamna anului trecut, povesteşte cum vrea să replice în Ghencea modelul Greenfield Băneasa.

Atletic, aşezat confortabil în spatele biroului din clădirea Willbrook, aflată la o aruncătură de băţ de Băneasa Shopping City, Bartosz Puzdrowski povesteşte cum, după ce la scurt timp după ce a absolvit facultatea de filosofie şi sociologie, şi-a dat seama că i-ar plăcea mai degrabă un alt traseu în viaţă. A ales registrul mai concret, al afacerilor; şi-a completat studiile cu un master în business şi marketing la Universitatea din Varşovia, precum şi programului de Executive MBA Varşovia – Illinois, cu specializarea în administrarea afacerilor şi comerţ.

Cariera sa numără 20 de ani în real estate, iar înainte de a fi numit la conducerea firmei româneşti a fost, country manager pentru Polonia şi ţările baltice în cadrul Avestus Real Estate (dezvoltator imobiliar comercial din regiunea Europei Centrale şi de Est), director al departamentului de dezvoltare al ECE Projektmanagement Polska (unul dintre cei mai mari dezvoltatori şi investitori în centre comerciale din Europa), precum şi manager de dezvoltare regională în cadrul McDonald’s Polonia.

Polonezul vorbeşte chibzuit despre rezultatele şi proiectele companiei pe care o conduce din toamnă, când l-a înlocuit pe Liviu Stan, care a deţinut funcţia timp de circa un an. 2016 a fost un an bun pentru piaţa rezidenţială şi pentru Impact, compania înregistrând o creştere de 15% a numărului de apartamente vândute, potrivit lui Puzdrowski.

Citiţi continuarea în Business Magazin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO