Business Construct

Goldplast Bistriţa merge spre afaceri de 4 milioane de euro

Goldplast Bistriţa merge spre afaceri de 4 milioane de euro

Autor: Laurentiu Cotu

28.08.2014, 00:05 436
Producătorul de ambalaje şi ţevi din polietilenă Goldplast din Bistriţa, controlat de antreprenorul Ioan Stejerean, mizează în acest an pe o cifră de afaceri de peste 4 mil. euro, în creştere cu aproximativ 40% faţă de anul trecut, conform calculelor ZF pe baza datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Compania a încheiat primul semestru cu afaceri de 1,6 mil. euro, în uşoară creş­tere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
„Evoluţia pieţei în do­me­niul nostru de activi­tate este constană, fapt îmbu­cu­rător totuşi, ţinând cont de dificultăţile pe care le-am întâmpinat din cauza res­tricţiilor impuse de intro­du­ce­rea ecotaxei“, a declarat pentru ZF Transil­va­nia Ioan Ste­jerean, manager general al Goldplast.
 
Compania din Bistriţa fabrică şi comercializează ambalaje din polietilenă, folie pentru ambalat, sacoşe din polietilenă, pungi şi saci, dar şi ţevi de polietilenă pentru transport şi distri­bu­ţia de apă, în urma achizi­ţio­nării şi punerii în funcţiune a unei noi linii de producţie. Goldplast prelucrează în prezent în jur de 2.000 de tone de polietilenă pe an, în urma investiţiilor de peste 4 mil. euro realizate în ultimii ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO