Grupul imobiliar Immochan şi-a majorat capitalul cu 25 mil. euro în iulie printr-o infuzie venită din Olanda

11 aug 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Immochan  Imobiliare,  divizia imobiliară a grupului francez Auchan, a primit luna trecută o majorare de capital de 25,1 milioane de euro de la acţionari din Olanda, potrivit datelor publicate de Registrul Comerţului.

Aceasta a fost a doua cea mai mare infuzie  a  unui  investitor străin înregistrată în luna iulie.

La sfârşitul lunii trecute, Immochan România  a  achiziţionat  ansamblul Coresi Business Park de la dezvoltatorul Ascenta Management, din  cadrul proiectului mixt Coresi din Braşov.

Immochan  dezvoltase acolo atât un centru  comercial, cât  şi  un  proiect rezidenţial alături de Coresi Avantgarden. Proiectele sunt dezvoltate pe  fosta platformă  industrială a Tractorul Braşov.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.08.2017

 
Cuvinte cheie:
Immochan
, olanda
, imobiliare
, grup
, capital
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide