Business Construct

Ieşirea pe pieţele din Republica Moldova şi Liban a ridicat vânzările producătorului de vopsele Fabryo-Atlas spre 45 mil. euro

Dragoş Militaru

Dragoş Militaru

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.04.2016, 00:08 610

Fabryo Corporation şi-a dublat anul trecut profitul net la 16 mi. lei, o marjă de 8,5%, printre cele mai ridicate raportate de producător în ultimii cinci ani.

Grupul cu activităţi pe piaţa vopselelor şi a produselor de termoizolare Fabryo Cor­poration – Atlas Paints a bifat în 2015 al doilea an consecutiv de creştere, înre­gis­trând o cifră de afaceri de 44,5 milioane de euro, cu 4% mai mult decât în anul an­te­rior. Pentru acest an, compania şi-a pla­nificat dublarea ritmului de creştere, mai ales că începând de anul trecut s-a orientat şi către pieţele externe.

„Avem începute recrutări în 2016, cele mai multe dintre ele pentru poziţii nou create în companie, datorită diver­si­fi­cării şi creşterii liniilor de business“, spune Dragoş Militaru, CEO al com­paniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO