Logistică

Immofinanz a adus 46 de milioane de euro în logistică înainte de a preda proiectele către fondul de investiţii american Blackstone

4 feb 2016 Ziarul Financiar

Trei companii care se aflau în portofoliul dezvoltatorului imo­biliar Immofinanz – Log Center Braşov, Log Center Sibiu şi Almera New Capital Investment - au primit în luna decembrie infuzii cumulate de capital de circa 46 milioane de euro, conform calculelor ZF pe baza datelor de la Oficiul Naţional al Registrului Co­merţului (ONRC).
 
Recent, Immofinanz a vândut portofoliul său logistic către Blackstone, „pachetul“ incluzând şi trei proiecte logistice finalizate din România, dar şi proiecte în dezvoltare din Bucureşti şi Ploieşti.
 
„Această măsură de conso­lidare a capitalului a reprezentat o etapă de pregătire pentru vânzarea companiilor“, au răspuns reprezentanţii Immo­finanz, fără a da detalii despre ce active controlează prin inter­mediul acestor companii.
 
Anul trecut, compania Almera New Capital Investment a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Timiş un proiect pentru a lega centrul logistic aflat în comuna Remetea de Drumul Naţional 6.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.02.2016

 
Cuvinte cheie:
Immofinanz
, logistica
, proiecte
, predare
, capital
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide