Business Construct

Immofinanz a adus 46 de milioane de euro în logistică înainte de a preda proiectele către fondul de investiţii american Blackstone

Immofinanz a adus 46 de milioane de euro în logistică...
04.02.2016, 00:08 515
Trei companii care se aflau în portofoliul dezvoltatorului imo­biliar Immofinanz – Log Center Braşov, Log Center Sibiu şi Almera New Capital Investment - au primit în luna decembrie infuzii cumulate de capital de circa 46 milioane de euro, conform calculelor ZF pe baza datelor de la Oficiul Naţional al Registrului Co­merţului (ONRC).
 
Recent, Immofinanz a vândut portofoliul său logistic către Blackstone, „pachetul“ incluzând şi trei proiecte logistice finalizate din România, dar şi proiecte în dezvoltare din Bucureşti şi Ploieşti.
 
„Această măsură de conso­lidare a capitalului a reprezentat o etapă de pregătire pentru vânzarea companiilor“, au răspuns reprezentanţii Immo­finanz, fără a da detalii despre ce active controlează prin inter­mediul acestor companii.
 
Anul trecut, compania Almera New Capital Investment a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Timiş un proiect pentru a lega centrul logistic aflat în comuna Remetea de Drumul Naţional 6.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO